Voor elke dag een ander kleurtje

image

Hy

Met de feestdagen mogen je nagels wel eens verwent worden. Daarom ga ik jullie een paar ideetjes tonen waar bijna geen werk aan is. 5 nagellakjes, die er heel normaal uitzien maar toch iets in schuilt, ga ik jullie laten ontdekken!

image

Als eerste de jeans look. Deze nagellak van 2B is eigenlijk een sand nagellak. Een sand nagellak is een nagellak dat grof aanvoelt als die gedroogd is op je nagels. Deze gaat bijvoorbeeld bij een leuk zwart kleedje of een lekker stoer vestje.

image

Dan de pastel nagellak. Die is zooo sweet. Bij een brons glitterkleedje zou deze heel goed gaan. Deze sweetie is ook van 2B.

image

Deze 2B nagellak is een glitternagellak die je gebruikt als top coat. Er zitten veel kleurtjes in zoals roos, donkerpaars, lichtpaars en nog een beetje zilver enzoow.

image

Deze top coat is zwart met heel kleine glitters. Hij lijkt op een gewone nagellak, maar vergis je niet, want als je die aanbrengt, zie je je nagel er nog door. Als je deze dus wil gebruiken, moet je eerst een andere (gewone) nagellak aanbrengen en als die droog is, kan je met de top coat beginnen. Deze gaat vrijwel bij zowat alles.

image

Deze gel look top coat met een uber leuk effect is heel geschikt voor de feestdagen. Als je niet veel tijd hebt maar je nagels er toch wel een beetje leuk moeten uitzien, kan je gewoon een laagje gel look top coat aanbrengen over een pretty kleurtje. Deze nagellak is ook van Hema.

image

De matte top coat van L’Oréal geeft een mooie look aan je nagels en zijn dus zeker geschikt voor de feestdagen.

Al deze lakjes kan je vinden in de Di of Kruidvat. En vergeet zeker niet, altijd eerst base coat aanbrengen!

Kisses Lotte

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s