Mini pizza’s op Lotte’s wijze

Hey allemaal,

Ik had 4 drukke dagen achter de rug en voor de projectdagen moesten we een vegetarisch gerecht, hapje, hoofdgerecht of dessert klaarmaken. Dus koos ik voor mini pizza’s. Nu, hoe ben ik daaraan begonnen? Dat ga ik jullie nu uitleggen.

Ingrediënten:

    • Mozzarella

image

    • Pizza deeg

image

    • Passata

image

    • Snoeptomaatjes
    • Geraspte kaas
    • Paprika

image

  • Ananas
  • image Rozemarijn kruiden
  • image Spaghetti kruiden

image

  • Eigenlijk alles wat jij er graag op wil!

Wat heb in nodig?

  • Een oven die op 180 graden voor verwarmd is
  • Een lepel om de pasata op het deeg te smeren
  • Bakpapier
  • Een mes om alles fijn te snijden
  • Vormpjes

Bereiding:

Eerst en vooral maken we de vormpjes en leggen ze al op de bakplaat met bakpapier en laten we het pizza deeg 20 minuten op kamertemperatuur komen.
image

Na die 20 minuten kunnen we er passata beginnen op smeren.

image

Als dat gedaan is kunnen we beginnen met de groentjes erop te leggen. Ik had verschillende combinaties gemaakt :

  • Ananas en mozzarella
  • Tomaat en mozzarella
  • Paprika en mozzarella
  • Ananas, tomaat en mozzarella
  • Ananas, paprika en mozzarella
  • Tomaat, paprika en mozzarella

En boven alles doe je ook geraspte kaas.

20150211_160707

Dan een 10 à 20 minuutjes laten bakken in de oven op ongeveer 160 graden en voilà nog even laten afkoelen en dan smullen maar!
image

Deze mini pizza’s zijn IDEAAL als hapje of aperitief!

Dit kon ik maken dankzij de grote hulp van oma en opa!

Smakelijk en tot een volgende keer!

Lovies and kussies

Lotte

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s