About me

Hey!

Ik ben Lotte, een blogster, en volg de richting Latijn-wiskunde. Ik wou al super lang een blog, een vlog, YouTube kanaal … en kijk nu, ik heb er één! Ik ben zo blij dat ik hierop mijn ideetjes, inspiratie, gekke ideeën, etc. kwijt kan. Ik hou vooral van fashion, beauty en lifestyle.

In mijn vrije tijd doe ik dansen, notenleer, piano en bloggen natuurlijk. Ik ben ‘geboren’ als danseres, dat zegt mijn moeder toch. Ik ‘danste’ al in de armen van mijn nonkel en zie zo. Ik doe nu al vele jaren dansen, vanaf de tweede kleuter klas. Ja hoor, het is mijn leven! Piano doe ik nog niet zo lang, ik zit in mijn derde jaar. Notenleer doe ik dan ook nog eens, want anders zou ik geen instrument kunnen spelen. Bloggen is ook echt super tof. Ik vind het dan ook héél leuk om de posts van anderen te lezen.

Maar … wat ik ook heel graag doe is filmpjes bekijken. Dit doe ik natuurlijk op YouTube. Als ik filmpjes kijk, zijn het er meestal van meisjes en ook met lifestyle en beauty natuurlijk! Ik volg bijvoorbeeld VeraCamilla en Disfordazzle (dit zijn trouwens echte aanraders, mocht je hen nog niet volgen).

Love and kisses

Lotte xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s